Illustrasjon HMS uten logo

Praktisk HMS-kurs

Har du ikke praktisk HMS-kurs? Vi tilbyr denne høsten flere kurs, både digitalt og fysisk.
Tingvoll gruppebilde

Faglig avspark for Målrettet beiting på Tingvoll

Gårdbrukere, rådgivere og forskere tilknyttet prosjektet Målrettet beiting for bedre jord- og økosystemhelse var i begynnelsen av juni samlet på Tingvoll for opplæringen i overvåkingsverktøyet Ecological Outcome Verification (EOV).
NLR Østafjells
Bilde1

Fagmøte gjødsel og gjødselspreiing m/ maskindemo

Gjødsel, gjødsling og gjødselprisar er eit heitt tema om dagen. Det nærmar seg med stormskritt overgjødsling etter slått. I den forbindelse ønskjer me i NLRØ saman med Felleskjøpet, Eikmaskin, og Akershus traktor/Ål traktor og maskin å gjennomføre fagmøte/markdag ute med fokus på å plassere rett mengde gjødsel på rett plass, jamnast råd. Kantspreiefunksjon, Sporfølgjar, seksjonskontroll, AMS styring, ol til gjødselspreiarar vert demonstrert.
Salat Virgernes FB

POP-UP markedshage vandring på Virgenes gård 13. juni

Tore Jardar Wirgernes driver en meget allsidig markedshage med grønnsaker i Lågendalen. Han har en jordvennlig tilnærming til dyrkinga med permanente senger, organisk gjødsel, mangfold, vekstskifte og omsetter alt direkte via andelsgården og REKO. I år er det mange flere enn andelseierne som forsyner seg av avlingen i markedshagen. Snegler, insekter, jordrotter og rådyr er i overkant aktive. Hva gjør vi med det? La oss bli klokere sammen!
Evju bygdetun gjerde gronnsaker blomster HS

Rundtur til småskala grønnsaksdyrkere i Telemark

Prosjektet Meir grønsaker i fjell-Telemark inviterer deg til markvandringer i Øyfjell, Flatdal og på Gvarv. Rundturen er en god anledning til å se forskjellige dyrkingsopplegg, stille spørsmål og lære av hverandre.
Hovedillustrasjon kampanje

Sjekkliste før slåtten - er du forberedt?

Årets viktigste arbeidsoppgave hos en grovfôrprodusent er førsteslåtten. Å ha en strategi og være godt forberedt er viktig for å både få grovfôr av best mulig kvalitet og for å være klar til å utnytte små tidsvinduer om været skulle bli et problem.
NLR Østafjells
1 2 3 4