Åpent møte: Omsetningsmuligheter for økologisk lokalmat

05.10.2018 (Oppdatert: 05.10.2018) | Nyhet

Friluftslivet skal satse mer på bærekraftig og naturvennlig mat. Flere og flere forbrukere ønsker økologisk og lokalprodusert mat. Hvordan kan du som bonde være med på denne satsingen?

Hvordan får vi omsetning for de økologiske produkta? Foto: Toril Skogaker Holm

Velkommen til åpent og gratis møte med fokus på omsetningsmuligheter for økologisk lokalmat, spesielt rettet mot fjellturisme.

TID: Tirsdag 23. oktober 2018 kl. 11.00-15.30

STED: Valbjør Gard, Øvre Nordheradsvegen 486, 2680 VÅGÅ

Se INFO med fullt program HER!

 

 

Påmelding til marte@okologisknorge.no innen 16. oktober.

 

 



Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.