Grovfôrkampen 2017 ble vunnet av Skorve Samdrift!

09.02.2018 (Oppdatert: 14.11.2018)

NLR Østafjells gratulerer Ottar Flatland, Tore Mæland og Odd Arne Byberg, som driver Skorve Samdrift, med seieren i Grovfôrkampen 2017!

Bildetekst: Ottar Flatland i Skorve Samdrift med det synlige beviset for seieren i Grovfôrkampen 2017 under Grovfôrkonferansen 2018 i Stjørdal 7. februar. Flankert av juryen (fra venstre) Anders Rognlien, Yara, Erik Brodshaug, Tine, og Lars Nesheim, NLR (leder). Fotograf: Jan Ferstad

Grovfôrkampen er en konkurranse for grovfôrprodusenter hvor god agronomi, høye avlinger og god økonomi vurderes. Konkurransen arrangeres i et samarbeid mellom Norsk Landbruksrådgiving (NLR), Yara, Tine og fagbladet Norsk Landbruk. Av de fire melkeprodusentene som kampen stod mellom i 2017 var det altså Skorve Samdrift i Flatdal i Telemark som gikk seirende ut.

Vi gratulerer de tre dyktige produsentene og deres rådgivere Geir Henning Eid Fjuk fra Tine og Knut Volland i NLR Østafjells.

 

Les mer på NLRs nettsider her.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.