Er du vår nye grovfôrrådgiver?

27.03.2019 (Oppdatert: 27.03.2019)

Vi ønsker å ansette en grovfôrrådgiver som brenner for grovfôrproduksjon, men som også kan noe om økonomi, klima og hydroteknikk. Stillingen vil i hovedsak innebære mye kontakt med grovfôrprodusenter. Gjennomføring av ulike grovfôrprosjekter vil også inngå i stillingen.  Rådgiveren vil inngå i faggruppe grovfôr, som i dag består av tre rådgivere. Ønsket kontorsted er primært et av våre kontorer i Telemark.

Foto: Eva Pauline Hedegart
Vi søker etter en utadvendt og initiativrik fagperson (Bachelor- eller Mastergrad innenfor landbruksfag) med evne til selvstendig arbeid, gode samarbeidsevner og god muntlig og skriftlig framstillingsevne.

Vi kan tilby et faglig interessant miljø med engasjerte og gode kollegaer, og varierte arbeidsoppgaver. Lønn og andre vilkår etter avtale mellom NHO og Negotia/Naturviterne. Reisekostnader dekkes innenfor Statens Reiseregulativ, og det er gode pensjons- og forsikringsavtaler.

 

Tittel: RÅDGIVER GROVFÔR
Stilling: 100 % 
Søknadsfrist: 22. april 2019

Søknad eller spørsmål om stillingen kan rettes til Daglig Leder Magne Heddan, tlf 95207980 eller e-post magne.heddan@nlr.no

Om oss

Norsk Landbruksrådgiving Østafjells driver uavhengig rådgivings- og utviklingsarbeid innenfor landbruk og landbrukstilknyttet næring i Buskerud og Telemark. Vi satser spesielt på rådgiving innenfor korn, grovfôr og frukt, i tillegg til HMS, økonomi og bygningsplanlegging. Vi er 15 fast ansatte fordelt på 7 kontorer, i tillegg til noen timeansatte rådgivere på enkelte fagområder.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.