Fagmøter Buskerud

18.01.2019 (Oppdatert: 18.01.2019)

Rett traktor- og maskinbruk, -spar lommebok og miljø! Veitrafikkregler for landbruksmaskiner og bruk av bioenergi basert på tre

Fotograf: Jogeir Agjeld

NLR Østafjells i samarbeid med lokale bondelag byr på ny interessant møteserie i Buskerud. Høy produksjon, god økonomi og redusert klimaavtrykk kan gå hånd i hånd. Forbered vekstsesongen – kom og lær om hvordan du kan forbedre deg! Vi har fått med oss engasjerte innledere til å gå inn på gode agronomiske tiltak og smart bruk av traktor og maskiner denne gangen, med mål om å få både i pose og sekk. Du får også kunnskap om hvordan du med dine landbruksmaskiner må forholde deg i trafikken og om bioenergi basert på lokale ressurser!

 

Sted og tid: (Påmeldingsfrist 6.februar)

Rødberg Hotell 
   Mandag 11.febr. kl 18.30-22

Sandsvær, Efteløt menighetshus 
   Tirsdag 12.febr. kl 11-15

Foss gård, Lier- inngang på ned-/baksiden
   Tirsdag 12.febr. kl 18.30-22

 

Program

  • Hvordan kan vi øke planteproduksjonen og samtidig jobbe klimasmart v/prosjektleder klimasmart landbruk Svein Skøien, NLR
  • Rett traktor- og maskinbruk sparer lommebok og miljø v/maskinekspert Jogeir Agjeld, NLR
  • Veitrafikkregler for landbruksmaskiner v /Jogeir Agjeld, NLR
  • Bioenergi basert på tre v/rådgiver Kristoffer Svalastog Skinnes, NLRØ

Enkel bevertning underveis. 
Ingen deltageravgift, men påmelding (p.g.a. servering) senest onsdag 6.februar - håper å se deg!

Link til påmelding

Møteserien har fått økonomisk støtte gjennom Fylkesmannens "klimamidler"Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.