Hemmeligheten bak det store engasjementet fra salen, tror presisjonsrådgiver Åsmund Langeland, er en meget enkel spørsmålsapp.

Folk skal lære!

– Folk går inn på en app eller en nettside som tilhører møtet. Der ser du hva andre har spurt om. Du kan like andre spørsmål, og du kan sjøl sende inn spørsmål som du lurer på. Enten med fullt navn eller helt anonymt. I et slikt møte med ganske høyt faglig nivå er du kanskje litt redd for å avsløre at du ikke henger helt med, men her er ikke det noe problem: Ingen spørsmål er for dumme. Målet vårt er at folk skal lære!

Møtet er lagt opp i fagbolker, typisk med tre innlegg på rappen, og deretter 15 minutter til spørsmål og diskusjon. Da kjører møtelederen på med de innkomne spørsmålene, og det er ikke nødvendig å vente på noen løpende mikrofon i lokalet. Pluss at alle som følger møtet, om det er fysisk eller digitalt, er likestilte.

Involvering

– Det kommer meget kyndige folk for å dele av sin kunnskap til oss. Derfor er det viktig at de ikke bare holder presentasjonen sin, men at møtedeltakerne kan involvere seg, understreker Åsmund.

– Og det aller beste er jo at alle som deltar på det fysiske møtet kan slå av en prat med interessante innledere og andre folk både i pausene og på kvelden!

Påmelding, program og mer info finner du på nlr.no/teknikk.

Logo teknikkmotet