IMG 20190804 200708689

Kurs i dyrking av plantevekster

Velkommen til kurs i dyrking av proteinvekster Kurset holdes fysisk 22.mars 18.00-20.00 i auditoriet på Søve og med mulighet for å delta på Teams.
NLR Østafjells
Illustrasjon HMS med logo

Tre gårdbrukere om tilbudet fra NLRØ – Derfor har vi HMS-avtale

Norsk Landbruksrådgiving Østafjells har mange ulike tilbud. Innenfor HMS (helse, miljø og sikkerhet) finner vi flere av dem, og alle produksjoner favnes. Men hva tenker bønder som har tegnet HMS-avtale om tilbudet og rådgivingen de får?
NLR Østafjells
DSC 0333

Interessert i avlingsmengde?

Er du grovfôrprodusent, bor i Telemark og ønsker bedre oversikt over grasavlingene dine? Meld deg på prosjektet Presis avlingsregistrering for optimalisering av grovfôrproduksjonen 2022! Vi kommer til din gård og veier rundballer, samt tar fôrprøver.
NLR Østafjells
HM foto Anders Lerberg Kopstad

Kurs i Holistic Management

Velkommen på Kurs i planleggingsverktøyet Holistic Management. Prestegårdshagene i Porsgrunn og NLR Østafjells inviterer til kurs. Den første av tre samlinger er fredag 18.02, lørdag 19.02 og søndag 20.02.2022.
NLR Østafjells
Illustrasjon HMS med logo

Sikkerhetsdag for bonden

Vi trenger alle å gjøre grep i hverdagen for å ta vare på oss selv. Som bonde har man en arbeidssituasjon og en hverdag der man ofte arbeider mye alene, i et høyt tempo og med stort ansvar. Da er det viktig å ta grep som bygger styrke til å håndtere krevende hverdager.
NLR Østafjells
Kornvandring 1

Kornskolen Buskerud 2022

I vinter vil det arrangert et grunnleggende kornskole i Buskerud, for de som ønsker å lære om korndyrking på en økonomisk og miljøvennlig måte. Kurset passer for deg som er ny kornprodusent, eller deg som mener at du trenger litt faglig påfyll
NLR Østafjells
CF film HERO

Filmen om «Karbonbinding i landbruksjord"

I filmen presenteres forretningsmodeller fra Nederland, Belgia og Norge, der bonden binder karbon i landbruksjord og får betalt for det.
NLR Østafjells
Baersamling Fyresdal

Bærdyrking i Fyresdal

Onsdag 24. november kl 19 er temaet bærdyrking i Fyresdal. Er det mogeleg? Helge hellesø Lundgren fortel om sine erfaringar med jordbærdyrking i Åmotsdal 500 moh og Øystein Timland frå Sauland fortel om solbærproduksjonen sin. Møtet er ein det av prosjektet Grønt i Fyresdal. Møtet er åpent og ingen påmelding.
NLR Østafjells
1 2 3 4