Salat Virgernes FB

POP-UP markedshage vandring på Virgenes gård 13. juni

Tore Jardar Wirgernes driver en meget allsidig markedshage med grønnsaker i Lågendalen. Han har en jordvennlig tilnærming til dyrkinga med permanente senger, organisk gjødsel, mangfold, vekstskifte og omsetter alt direkte via andelsgården og REKO. I år er det mange flere enn andelseierne som forsyner seg av avlingen i markedshagen. Snegler, insekter, jordrotter og rådyr er i overkant aktive. Hva gjør vi med det? La oss bli klokere sammen!
Evju bygdetun gjerde gronnsaker blomster HS

Rundtur til småskala grønnsaksdyrkere i Telemark

Prosjektet Meir grønsaker i fjell-Telemark inviterer deg til markvandringer i Øyfjell, Flatdal og på Gvarv. Rundturen er en god anledning til å se forskjellige dyrkingsopplegg, stille spørsmål og lære av hverandre.
Hovedillustrasjon kampanje

Sjekkliste før slåtten - er du forberedt?

Årets viktigste arbeidsoppgave hos en grovfôrprodusent er førsteslåtten. Å ha en strategi og være godt forberedt er viktig for å både få grovfôr av best mulig kvalitet og for å være klar til å utnytte små tidsvinduer om været skulle bli et problem.
NLR Østafjells
IMG 20190804 200708689

Kurs i dyrking av plantevekster

Velkommen til kurs i dyrking av proteinvekster Kurset holdes fysisk 22.mars 18.00-20.00 i auditoriet på Søve og med mulighet for å delta på Teams.
NLR Østafjells
Illustrasjon HMS med logo

Tre gårdbrukere om tilbudet fra NLRØ – Derfor har vi HMS-avtale

Norsk Landbruksrådgiving Østafjells har mange ulike tilbud. Innenfor HMS (helse, miljø og sikkerhet) finner vi flere av dem, og alle produksjoner favnes. Men hva tenker bønder som har tegnet HMS-avtale om tilbudet og rådgivingen de får?
NLR Østafjells
DSC 0333

Hvor mye fôr har du til vinteren?

Årets sesong gir usikkerhet om hvor mye fôr som blir tilgjengelig for vinteren. Har du nok til din besetning? Vi kan hjelpe deg med å få oversikt!
NLR Østafjells
HM foto Anders Lerberg Kopstad

Kurs i Holistic Management

Velkommen på Kurs i planleggingsverktøyet Holistic Management. Prestegårdshagene i Porsgrunn og NLR Østafjells inviterer til kurs. Den første av tre samlinger er fredag 18.02, lørdag 19.02 og søndag 20.02.2022.
NLR Østafjells
Illustrasjon HMS med logo

Sikkerhetsdag for bonden

Vi trenger alle å gjøre grep i hverdagen for å ta vare på oss selv. Som bonde har man en arbeidssituasjon og en hverdag der man ofte arbeider mye alene, i et høyt tempo og med stort ansvar. Da er det viktig å ta grep som bygger styrke til å håndtere krevende hverdager.
NLR Østafjells
1 2 3 4 5